Održan županijski Kup u lovu ribe udicom na plovak

Kup Koprivničko-križevačke županije u lovu ribe udicom na plovak održan je na jezerima Šoderica i Jegenišu.  U subotu 30. travnja na jezeru Šoderica natjecali su se juniori, juniorke i kadeti, dok su se seniorske ekipe, i muške i ženske, natjecale 1. svibnja  na jezeru Jegeniš.

Natjecanje je održano po  lijepom  vremenu dok je ulov bio slabiji  slabiji, budući da su vode još uvijek hladne.

U viši rang natjecanja (Kup 3. Zone) plasiralo se pet ekipa seniora, i to: ŠRK Karas Kuzminec, ŠRK Đelekovec, Smuđ Legrad, Štuka Torčec i Drava iz Novog Virja. Oni će nastupiti na natjecanju Treće zone u istoj disciplini, koja je na rasporedu 15. svibnja u Međimurju, na  stazi  stara Mura u Žabniku, nedaleko od ribičkog doma Čikov u Svetom Martinu na Muri, te na ribnjaku Selnica.

Na prvenstvo Zone plasirale su se i seniorske ekipe Koprivnice i Picoka iz Đurđevca, kao i juniori Štuke iz Torčeca, odnosno Amura iz Drnja, te juniorke Podravke iz Koprivnice, koje na županijskom kupu ionako nisu imale konkurenciju. Kadetske ekipe  koje su sudjelovale na kupu županije ostvarile su direktan nastup na kupu HŠRS-a.

U kategoriji seniora  natjecalo se 14 ekipa. Najbolje plasmane ostvarili su Vlado Stubičar iz Smuđa Legrad u sektoru A, Vladimir Gašpir iz Karasa u sektoru B, te Ivan Starčević u sektoru C, također iz ekipe Karas Kuzminec. U ukupnom poretku najbolji je bio Stubičar.

Kod seniorki pojedinačne su najbolje plasmane ostvarile natjecateljice iz ŠRK Koprivnica, Tatjana Štajduhar, Vesna Radanović i Sanja Oreški, od kojih je ukupno najbolji rezultat ostvarila Tatjana Štajduhar.

Najboljim ekipama i pojedincima nagrade je podijelio predsjednik ŠRS Županije Ivan Petak.

 

  • 4, 5 Additional evidence in this regard is awaited from the ongoing international IBCSG BIG NABCG POSITIVE trial ClinicalTrials cialis online cheap Within formulae VI and VII, the substituent R 3 is preferably a group R 3d as defined herein and or the substituent R 10b is either absent n 0 or is selected from groups R 10c and R 10d and sub groups sub sets and examples thereof as defined herein

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)